Зара от култовото риалити Биг Брадър:  през 2021 година се

...
Зара от култовото риалити Биг Брадър:  през 2021 година се
Коментари Харесай

Животът й е сбъднат сън: Ето как живее Зара от „Биг брадър“

Зара от паметното риалити „ Биг Брадър:  през 2021 година се откри трайно в Дубай. Там се омъжи за ръгбиста Макс Лахиф. Малко преди половин година му роди наследник, който кръстиха Кай.

Двамата не стопират да обикалят света, като са се докоснали до най-екзотичните кътчета. В момента се намират на остров Мавриций и считат да останат там най-малко месец. Двойката е наела неповторима вила край океана и се любува на приказната панорама. Тя има всички улеснения за дребния.

В момента единственият проблем на фамилията е, че страда от съществено бодърствуване. Малият Кай плаче нощем и ги буди и двамата съвсем не спят. Е, в последна сметка не им би трябвало, нали живеят в осъществен сън?

Как стана известна Зара? Освен, че Биг Брадър 1 бе най-най гледаният формат, тя лъсна с креватните си изпълнения  с Нед и се снабди с бърза популярност. Бе много коментирана в общественото пространство, а по-късно изчезна. Тя има един несполучлив брак зад тила си с  Ерик Уотсън, само че очевидно не си харесваха. Днес е щастливо омъжена и се къпе в разкош. Междувременно радва и почитателите си със фотоси в обществените мрежи.

Автор: blitz.bg

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР